Μνημόσυνα

Τα μνημόσυνα αποτελούν συμβολικές τελετές, βασιζόμενες στην θρησκεία. Οι παρευρισκόμενοι, συμμετέχουν σε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση του αγαπημένου τους προσώπου. Είναι τελετές μνήμης ακόμα και μετά την συνοδεία στην τελευταία κατοικία του αφού περάσουν ορισμένες μέρες από τον θάνατο. Η ομάδα μας, μέσα από την σταθερή αξία των υπηρεσιών που προσφέρει, αντιμετωπίζει κάθε τελετή με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που της αναλογεί.

Επιμνημόσυνες Τελετές

Σας προσφέρουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία κι εμπειρία για τα τριήμερα, εννιάμερα, εξάμηνα και ετήσια μνημόσυνα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Φροντίζουμε κάθε πτυχή για εσάς και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες, απαλλάσσοντας σας από το βάρος των λεπτομερειών.
Μέσα από τις χρόνιες συνεργασίες μας με του καλύτερους επαγγελματίες, φροντίζουμε για όσα χρειάζεστε με γνώμονα το χρηματικό όριο που επιθυμείτε, κατανοώντας τις προκλήσεις των ημερών.

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Προσφέρουμε πάντα προσωποποιημένες υπηρεσίες, σεβόμενοι την μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και του αντίκτυπου που είχε στις ζωές των αγαπημένων του συγγενών και φίλων. Πηγαίνοντας, ένα βήμα παραπέρα, δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους δε δύνανται να παρευρεθούν, να σας μεταφέρουν τα μηνύματα στήριξης ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, χωρίς κόστος. Τα μηνύματα των αγαπημένων σας συγκεντρώνονται από την ομάδα μας και σας δίνονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Προγραμματίζουμε έγκαιρα τα μνημόσυνα που επιθυμείτε σε ενορία ή κοιμητήριο. Τυπώνουμε και θυροκολλούμε τα αγγελτήρια για το μνημόσυνο.

Προσφέρουμε αγγελτήρια και θυροκόλληση, κόλυβα, σακουλάκι με όνομα νεκρού ή κουπάκι, κεράσματα (τσουρέκι ή κέικ, εργολάβο, νουαζέτα ή ελίτσα, κουλουράκι, τυροπιτάκι & σπανακοπιτάκι ημέρας, κουβέρ, αρωματικό μαντηλάκι & όλα αυτά σε τσαντάκι) και σερβιτόρο για τη διανομή και το σερβίρισμα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις ενορίες πληρώνουμε το εκάστοτε παράβολο για την τέλεση της επιμνημόσυνης ακολουθίας, όπως και το παράβολο του πνευματικού κέντρου ως ενοικίαση του χώρου της δεξιώσεως για την ώρα που θα διαρκέσει. Αν το μνημόσυνο τελεσθεί στα κοιμητήρια η διαφορά είναι ότι προκαταβάλλουμε το εκάστοτε παράβολο στο Δήμο είτε για ομαδικό μνημόσυνο (Όλα τελούνται με το πέρας της πρωϊνής λειτουργίας), είτε για εξαιρετικό μνημόσυνο (Τελείται με το πέρας των ομαδικών μνημοσύνων με σειρά ανά 1 τέταρτο).

Προσφέρουμε στολισμό εκκλησίας, αναμνηστική πλακέτα και χορωδία (για εξαιρετικά μνημόσυνα μόνο) αν μας το ζητήσετε.

Αρκετές εκκλησίες διαθέτουν αίθουσες και σερβίρουν καφέ, αφού πρώτα τους πάμε τα απαραίτητα υλικά όπως καφές, ζάχαρη, κονιάκ ώστε να γίνει η απαραίτητη πρετοιμασία τους.

Σχετικές Υπηρεσίες