Γραφεία Τελετών Υιοί Κωνσταντινίδη


Από το 1980 δίπλα σας με σεβασμό και συνέπεια.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,
Υιοί Ι. Κωνσταντινίδη

Από το 1980 δίπλα σας με σεβασμό και συνέπεια.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1980 από τον Ιωάννη Κωνσταντινίδη στη Δράμα, επί σειρά ετών έδειξε ότι με το σεβασμό, την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό & προπαντός το κοινωνικό του έργο, έγινε γνωστός σε όλο το ευρύ κοινό της Δράμας.

Είναι περισσότερο από αναγκαίο τη δεδομένη στιγμή που θα αποβιώσει κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, η οικογένειά του/της, να τύχει της υποστήριξης που θα παράσχει ένα αξιόπιστο και έμπειρο γραφείο τελετών.Αυτό το οποίο και θα αναλάβει να διευθετήσει την κάθε διαδικασία για την τέλεση της κηδείας, με συνέπεια, ανθρωπιά, αλλά και το δέοντα επαγγελματισμό.

Έχοντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην οργάνωση των επικήδειων τελετών, δημιουργήσαμε τον ιστότοπό μας για να σας ενημερώσουμε άμεσα και υπεύθυνα για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, όπως και για τις διαθέσιμες επιλογές που μπορείτε να έχετε σε κάθε τύπο πένθιμης τελετής.

Με αίσθημα σεβασμού προς την απώλειά σας, αποτελεί υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σας και να συμβάλλουμε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας με την πρέπουσα αξιοπρέπεια και τιμή που αρμόζει στην περίσταση.

Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται, τη δύσκολη αυτή ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,
Υιοί Ι. Κωνσταντινίδη